Seksi ei kiinnosta vaimolle vierasta munaa

Seksitarina: Vaimo saa ja haluaa vierasta kullia Keskustelu - Vieras mies vaimolle, seksi, vauva T ll kertaa ei sateesta ole tietoakaan kun Raumanmeren juhannusjuhlien ensimm inen ilta on taittumassa y ksi. Vaimo saa ja haluaa vierasta kullia. Koska mieheni on niin kiinnostunut kuinka vaimo saa vierasta munaa. Keskustelu - Kokeilin mieheni toiveesta isomunaista Koolla ei niin. Itse olen sanonut vaimolle. ( vierasta ja v h n omaakin).

Vaimo halusi vierasta: Seksi ei kiinnosta vaimolle vierasta munaa

Vaimo huusi lisä, lisä ja oli pakko laskea se taas työhönsä. Voisin jopa pitä hyvän markkinapuheen kun tiedän miten hyvä olet sängyssä. Suutelin hänen rintojansa ja samalla hyväilin häntä joka puolelta hitaasti. Vastasin vaimolle että jos häntä kiinnostaa vieras, niin miksi minun pitäisi jädä paitsi siitä ilosta. Kaikki alkoi hienosti, söimme hyvin ja vaimoni otti muutaman lasin hyvä viiniä. Tosin täytyy myöntä että tämä on kyllä erikoisemmasta pästä. Kolme orgasmia yhtenä iltana, ei paha ei paha.

Seksi ei kiinnosta vaimolle vierasta munaa - Vaimolle vierasta

Ajelin kentältä kotiin Kauniaisiin ja tulin talomme pihalle. Menin pöytämme kertoen, että aika olis lähteä ylös. Ei paha niin mutta nämä menevät sitten lopullisesti roskiin, otin Elinan tupakat pöydältä ja heitin roskikseen. Hän alkoikin kevyin liikkein vedellä esinahkaa edestakaisin. Hiljaa he sitoivat meidät yhteen ja laittoivat jättidildon vaimoni pilluun ja hieman pienemmät molempien perseeseen. Nyt arvasin molempien äntelystä, että loppu lähenee ja otin taas kivekset kokonaan suuhun. Menin ovelle Kaisaa vastaan ja hän oli enemmän kuin hämmentynyt nähdessän minut kylpytakissani. Samantapaisia kiihottavia tarinoita, vieraan kullin himo, mitä voin tehdä? Kysyin että vieläkö tekee mieli vierasta. Sovittiin tapaaminen eräseen hotelliin Vantaalla jo viikonlopuksi ja olikin meitä vastassa Tikkurilan asemalla lauantai-iltana. Välillä tunnen itseni halvaksi luntuksi, seksi ei kiinnosta vaimolle vierasta munaa pätöksieni unohtajaksi, sanansyöjäksi, ja vain oman himoni tyydytyksen etusijalle asettajaksi. Itkimme hiljaa onnesta kun pojat lähtivät vara-avaimemme mukanaan. Tunsi repeäväni, kun hän tunki sen huutaen neitseelliseen perseeseeni. Jätin sauvan hänen perseeseensä ja laitoin vaimolle korvatulpat taas uudestaan. Vaalea, hoikka ja kaunis 40v. Geelipurkki oli sängyllä aukinaisena. Asetuimme taloksi ja suuntasimme porukalla alakerran pubiin tutustumaan aluksi. Miltäs kuulostaa, lähdenkö pitämän markkinapuhetta? Mä ja joku toinen mies. Kiertelin aikani kuluksi kapakkaa ja annoin heidän lämmetä, seurasin tiskiltä kuinka he alkoivat tanssia vähitellen. Asiakaspalvelu, digipalvelut (09) 156 6227, painettu lehti (09) 156 665, avoinna mape 817. En malttanut mieltäni vaan aloin nuolla pusseja hetken mielijohteesta kiiman sokaisemana. Riisuin samalla myös itseni. Kaisa sai samalla todella rajuntuntuisesti ja lysähti pälleni. Ohjasin vasemman käden pillulle ja hiplasin kädellä klitorista samalla kun painoin kullia sisälle entistä kovemmin. Oikeastaan haluaisin saada vähän niinkuin tällaista ja samalla hän osoittaa makkaraa jota on juuri puraisemassa.

0 ajatusta “Seksi ei kiinnosta vaimolle vierasta munaa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *